tirsdag 9. august 2011

Barnehagestart

Nå har jeg blitt så stor at jeg har begynt på storbarnavdeling i barnehagen! Det er litt rart enda da... plutselig er det nye voksne og mange flere barn. Også er jeg minst, jeg var jo størst før sommeren??!! Men jeg tror det blir greit altså, etterhvert.. mamma sa vi skal ha vannlek-uke snart, det høres jo kjempegøy ut!! Tror det er de to mennene som jobber på avdelingen min som finner på sånt jeg, de tror jeg kommer til å finne på masse gøy altså!
Jeg har gått i barnehagen en uke nå, og idag så begynte Fride også. Men hun skal gå på småbarnsavdeling, for hun er jo bare liten enda. Men jeg vet at de voksne der er veldig snille, for de har jo passet på meg før :)

Fride hoppet like godt rett i armene til Cicilie hun.



Ser litt skeptisk ut her, men det var vel bare pappa som sa noe rart tror jeg.

Her er hun i full gang med å leke med en gang. Jeg vet jo at de har masse fine leker som passer til Fride på den avdelinga jeg da, for jeg har jo lekt masse med de selv.

torsdag 21. juli 2011

På jakt etterr Elias...

Nå har lillesøster begynt å reise seg opp ved ting. Her er hun på jakt etter Elias chipsene mine. Hun liker de like godt som meg tror jeg. Men hun får ikke spise så veldig mange da.
Published with Blogger-droid v1.7.4

fredag 8. juli 2011

Blid lillesøster

Idag fikk Fride en loffskalk av mamma. Det likte hun godt. Bare se hvor blid hun ble. Også kan vi se begge de to små tennene hennes der. Imorgen er det min siste dag på småbarnsavdeling i bhg. Etter sommerferien begynner jeg på storbarnsavdeling! Jeg er jo snart 3 år og er blitt stor gutt! Og når Fride begynner i bhg, så skal jeg passe på henne og så kan vi leke sammen ute :-)
Published with Blogger-droid v1.7.2

tirsdag 28. juni 2011

Barnehageplass!!!


Idag fikk mamma og pappa vite at Fride får begynne i min barnehage i august. Jeg skal begynne på storavdeling og Fride på en liten. Det tror jeg blir gøy altså. 

Søndag som var så var vi alle sammen på Akvariet en tur. Mamma hadde stekt vafler som vi hadde med oss. De spiste vi ute på takterrassen for det var fint vær. Fride sovna i vogna, så jeg tok med pappa inn for å se på alle fiskene, krabbene, skilpadden, haiene, apene og slangene... også krokodillen da.. Mamma ventet ute imens. Etter en stund så gikk vi ut igjen, og da ble mamma med meg å så på sommerkonserten. Det var kjekt, men litt skummelt også. Godt å sitte på fanget når slangen kom altså!! Jeg ble så sliten av alt sammen at jeg sovnet i bilen på vei hjem.

Bildene av Fride er fra kulturskolen.

torsdag 19. mai 2011

17. mai

Mamma og pappa har pyntet både Fride og meg med bunader. Er vi ikke fine? Det var kjekt med 17.mai altså, jeg fikk spise is, vafler, gele med vaniljesaus og pølser! Også fikk jeg smake brus, det var sterkt altså! Men litt godt og.. Det regnet en del, så jeg sa til mamma at vi måtte ha med farafly ut. På ettermiddagen gikk vi alle sammen opp til skolen, der var det mange andre unger og voksne. Vi møtte Erik og tante Kjersti der. Jeg hadde det kjempegøy med å løpe etter Erik og leke med ballonger som han hadde med. Etter en stund kom Eva og Olav også, og da spiste vi litt kake. Før vi gikk hjem så fikk jeg prøve fiskedammen... to ganger! Jeg fikk en liten oransje ball som så ut som en appelsin og en drage. Dragen skal vi prøve en dag det er fint vær og litt vind, det har pappa sagt.
Gleder meg til neste 17.mai jeg, for det er så fint med alle flaggene :)

fredag 22. april 2011

Påske!

Pappa og Fride koser seg ute i påskesola. Vi har vært på ferie i noen dager nå og koser oss alle sammen. Det er så mye gøy å finne på sammen med mormor og morfar! Onkel har vi også fått sett endel. Fride synes at onkel er kjempe stas, hun smiler og gjøgler seg til for han hele tiden. Jeg har fått være med morfar å se på lastebilen hans. Også har morfar et sånt kjekt sete på sykkelen sin, som jeg kan sitte på! Så idag syklet morfar og jeg og besøkte onkel! Der fikk jeg spille på gitaren til onkel :-D
Published with Blogger-droid v1.6.8

mandag 21. februar 2011

Snart frisk...

Jeg klarte vist å smitte lillesøster medd forkjølelsen min så hun ble syk. Og fordi hun er så liten ble hun sykere enn meg. Hun fikk dobbelsidig ørebetennelse, halsbetennelse og slim på lungene.. Stakkar Fride, det vet jeg må ha vært vondt altså. Nå får hun medisin sånn at hun skal bli frisk igjen.
I helga var jeg sammen med bestemor og bestefar hjemme hos de. Jeg var der alene også sov jeg over der :) Det er kjekt å være der på besøk! Men var litt godt å komme hjem til mamma og pappa også...
Published with Blogger-droid v1.6.7

lørdag 12. februar 2011

Se her er vi :)

Her ser dere oss, storebror Trym og lillesøster Fride :) Er vi ikke søte?
Published with Blogger-droid v1.6.7

Nytt år, nye muligheter...

Nå er det veldig lenge siden mamma har hjulpet meg å skrive her altså. Men nå har hun fått ordnet sånn at hun kan blogge fra mobilen sin... Kanskje hun får skrevet litt mer her da? Jeg har jo blitt storebror til Fride siden sist. Mamma kommer sikkert til å skrive litt for Fride også, for mamma mener vi må dele på bloggen nå.
Akkurat nå så er jeg litt syk.. Har feber og hoster masse. Men jeg er blid alikevel jeg, synes bare det er litt kjedelig at jeg ikke får ut å gå tur da......kanskje jeg er frisk nok til å bli med ut imorgen?
Published with Blogger-droid v1.6.7