søndag 28. februar 2010

Ut på tur!

Idag var det kjempefint vær ute, så mamma og pappa tok meg med ut på tur. Først satt jeg litt i bæremeisen på ryggen til pappa. Er vi ikke tøffe med solbriller kanskje??


Så kom vi endelig bort dit det var snø nok til at jeg kunne få sitte på akebrettet. Det er sååå gøy altså!!!


Jeg måtte gå litt selv også, og da dro jeg akebrettet mitt helt selv. Det er litt vanskelig for den snora er plutselig midt mellom beina mine, og da er det litt lett å snuble altså.


Se så mange ender vi møtte på! De var kjempe kjekke å se på. Men de bråkte litt da, "gakk gakk" "gakk gakk".
Det var så fint å være ute idag at vi like godt gikk to runder rundt vannet. Og på siste runden så måtte jeg stoppe å se litt på noen små søte hunder som lekte med hverandre. De var så små at jeg måtte sette meg på huk for å se på de ;)

søndag 21. februar 2010

Glad barnehagegutt

Jeg liker meg veldig godt i barnehagen altså! Og når noen tar frem et kamera må jeg bare glise. Jeg synes det er så kjekt å være i barnehagen at jeg vil helst dit når jeg er hjemme og er syk også. Da finner jeg frem barnehagesekken, slenger den over armen og banker på ytterdøra... men mamma og pappa vil ikke la meg gå når jeg er syk :( For tre uker siden ca måtte jeg være hjemme i mange dager, fordi jeg hadde falsk krupp og sekundær lungebetennelse. Da var jeg ganske syk, men det ble kjedelig å være hjemme så mange dager altså! Ikke fikk jeg ut heller... Men nå har jeg vært frisk en god stund, og jeg gleder meg til imorgen for da er det barnehagedag igjen!
Også har jeg begynt å sove masse om natta, hihi, har sovet mellom 14 og 15 timer hver natt de siste nettene. Og pappa måtte vekke meg tidligere i uka, ellers hadde han ikke rukket å få meg i barnehagen i tide. :)