torsdag 28. mai 2009

Se, jeg går!

Dette er noe av det morsomste som finnes altså! Jeg må le når jeg får lov å springe av sted med litt hjelp av mamma eller pappa eller mormor. Er så gøy, jeg kommer meg jo så fort framover. Ekstra morsomt var det å få gå ute på lekeplassen idag.

Har skjedd litt idag også. jeg har vært i barnehagen for første gang. Var der i en og en halv time sammen med mamma og pappa. Det var ganske kjekt der, de hadde noen spennede leker også var det mange barn der. Jeg og mamma skal dit en tur imorgen også vi :)

Mens jeg var i barnehagen, så sydde mormor nye gardiner til rommet mitt. De er så fine altså! Lyseblå med morsomme bier og humler på. Mormor passet på meg en stund idag, for mamma måtte på et intervju og pappa var på jobb. Koser meg med mormor. Hun ligger gjerne i gulvet og leker med meg, det synes jeg er kjekt. Også sovna jeg i fanget hennes, det var godt det!

mandag 25. mai 2009

En liten oppsummering...


Jeg har rukket å bli over 8 mnd gammel og stor gutt. Har fått fem tenner, tre nede og to oppe :) Åler meg frem på gulvet, sånn at mamma og pappa får litt trim. Før jeg fant ut hvordan jeg skulle gjøre det så rulla jeg like godt dit jeg hadde tenkt meg. Det funka helt fint det også.

Grøt har jeg fått siden jeg var fem og en halv mnd. og det er veldig godt. Middag er jeg litt mer skeptisk på, men om jeg får Hipp sin så går det ned. Brød derimot er noe merkelige greier..

Jula feiret vi i Namsos sammen med Mormor, morfar og onkel Jørund.
Mamma og jeg var i Namsos i februar også.. og da ble jeg veldig forkjøla. Legen på helsestasjonen gav med Efedrin slik at jeg skulle få puste lettere. Ble litt vanskelig å spise når jeg var så tett. Men jeg kom meg ganske raskt.

Var i Namsos en tur i mars også, og i påsken i april. Så nå begynner jeg å bli en dreven flyreiser altså!


I april så gifta mamma og pappa seg, og jeg var med! Mormor og morfar som passa på meg mesteparten av dagen, men det var noen som var ute å trilla tur med meg når de andre spiste middag. Da sov jeg, men ble litt redd da jeg våknet og ikke kjente de som trilla vogna mi. Men heldigvis var ikke mormor langt unna.

17.mai feiret vi sammen med tante Gunn Mari, Jonathan, Håkon , Jeanette, Christine og Christian. Pluss et par venner av de. Ble en fin og varm dag, så mamma måtte ta av meg bunaden min etter en stund. Ble så veldig varmt å være meg da. Men var masse spennende å se på og masse lyder... korps var kjekt å se på. Men var litt vanskelig å sovne på kvelden, var så masse inntrykk å fordøye.

Tid for barseltreff!

Idag skal Mamma og jeg på barseltreff hos Marie Therese og Eline! Det blir kjekt altså. Er så spennende å se på de andre ungene... også er det gøy å rappe lekene fra de andre :D

fredag 22. mai 2009

Stabukken...

Spiser brød, men bare om jeg får putte det i munnen selv :-P

mandag 18. mai 2009

På bytur i fint vær.

Rock'n roll!


Jeg liker musikk!!

Liten nisse


Her har mamma tatt på meg nisselue. Dette bildet brukte mamma og pappa på julekortene de sendte ut jula 2008.
Her er jeg ganske liten...

Mamma har laget blogg til meg


Da har jeg fått meg egen blogg :)

Og her er litt som mamma har skrevet for meg tidligere:

De første smilene kom jeg med da jeg var ca 4 uker gammel. Nå er jeg snart 8 uker gammel og gliser og ler masse hver dag. Mamma og Pappa er morsomme og se på. Også er jeg veldig glad i uroen som de kjøpte til meg. Den er kjempe kjekk å se på altså.