mandag 21. februar 2011

Snart frisk...

Jeg klarte vist å smitte lillesøster medd forkjølelsen min så hun ble syk. Og fordi hun er så liten ble hun sykere enn meg. Hun fikk dobbelsidig ørebetennelse, halsbetennelse og slim på lungene.. Stakkar Fride, det vet jeg må ha vært vondt altså. Nå får hun medisin sånn at hun skal bli frisk igjen.
I helga var jeg sammen med bestemor og bestefar hjemme hos de. Jeg var der alene også sov jeg over der :) Det er kjekt å være der på besøk! Men var litt godt å komme hjem til mamma og pappa også...
Published with Blogger-droid v1.6.7

lørdag 12. februar 2011

Se her er vi :)

Her ser dere oss, storebror Trym og lillesøster Fride :) Er vi ikke søte?
Published with Blogger-droid v1.6.7

Nytt år, nye muligheter...

Nå er det veldig lenge siden mamma har hjulpet meg å skrive her altså. Men nå har hun fått ordnet sånn at hun kan blogge fra mobilen sin... Kanskje hun får skrevet litt mer her da? Jeg har jo blitt storebror til Fride siden sist. Mamma kommer sikkert til å skrive litt for Fride også, for mamma mener vi må dele på bloggen nå.
Akkurat nå så er jeg litt syk.. Har feber og hoster masse. Men jeg er blid alikevel jeg, synes bare det er litt kjedelig at jeg ikke får ut å gå tur da......kanskje jeg er frisk nok til å bli med ut imorgen?
Published with Blogger-droid v1.6.7