søndag 29. november 2009

Rødnesedagen!


I anledning rødnesedagen så har mamma og pappa kjøpt røde neser til oss alle sammen.
Ble jeg ikke fin kanskje???

Tror jeg skal prøve meg som klovn en dag... :)

lørdag 28. november 2009

Nisselue er rare greier..



Idag har mamma og pappa prøvd å få tatt bilde til julekortene. De ville at jeg skulle ha på meg en rød lue. Men det ville ikke jeg. Så det så! Mye mer spennende å se på den vel...



Jeg dro den av så fort jeg kunne...


Den var ganske rød og fin da egentlig :)



Men å sitte i ro i sofaen er kjedelig, så da måtte jeg finne på noe tull.


Stikke av! JAAA!!!!


Nei og nei! Mamma fanget meg, og nå kiler hun meg som straff. Hihihihihi



Var det sånn lua skulle være???

onsdag 4. november 2009

Går selv jeg.



Se, så stor jeg er. Nå går jeg deler av veien til barnehagen helt selv! Med sekken min på ryggen. Men.. det hender at andre ting på veien er mer interesant enn å følge etter pappa... som lekeplassen for eksempel ;)

Jeg trives i barnehagen. Har det kjempegøy ute, er veldig kjekt å leke i sandkassen. Kaster sand opp i lufta med spade. I dag hadde jeg klart å få sand helt ned i bleien min.. hihihi.. Også liker jeg godt å disse i barnehagen også.. og leke med de store ungene.. iallefall løpe etter de opp til det lille huset med utelekene, der er det en sånn kjekk benk. Den er så fin å sitte under altså!

Inne i barnehagen er det også masse kjekt å gjøre. De siste dagene nå så har jeg fått prøve å male litt. Gult og rødt er fine farger! Vannlek har vi også fått prøve litt, håper vi får gjøre mer av det. Jeg elsker vann!
Modell-leire lekte de store ungene med idag.. jeg fikk så vidt prøve jeg også, men da jeg ville spise den så fikk jeg ikke leke med den lengre.. :(
Ellers er det biler og duplo jeg leker mest med. Også briotogene da.

Mamma og pappa mener at jeg har fått meg et favoritt-kosedyr, nemlig Tussi. Vet ikke helt hva det er jeg, men det er veldig trygt å sovne når jeg holder rundt Tussi altså. Også er han så god og myk å kose med.

Mmmmmm smoothie



Mamma lagde jordbærsmoothie til seg og pappa... jeg ville smake jeg også!
Det var kjempegodt!!!!
Mamma måtte finne seg et eget sugerør, for jeg ville ikke gi slipp på det jeg fikk :)