torsdag 27. august 2009

HURRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Se hva jeg har fått i bursdagsgave fra Helle, tremeningen min! En kjempe fin Tigergutt med knapper og lyd i! Den skal jeg leke masse med altså.


Mamma og pappa ville at jeg skulle ha på den fine krona som jeg fikk i barnehagen. Men jeg synes ikke den er noe gøy å ha på.. mye mer spennende med Tigergutt :)

Mamma og jeg var på helsestasjonen på 1-årskontroll idag. Jeg er nå 75 cm lang og 9820 gram. Også fikk jeg vaksine.. likte ikke det noe særlig, men glemte det fort fordi det er så masse spennende leker på helsestasjonen. Men like før vi skulle gå så datt jeg og slo panna i gulvet, så nå har jeg en blåflekk i panna ;) En stund etter vi kom hjem så oppdaga mamma og pappa at jeg hadde fått feber også, så jeg reagerer nok litt på vaksinen.

tirsdag 25. august 2009

Prøve noe nytt...

Tenkte jeg kunne prøve noe nytt i kveld. Hvorfor ikke stå å se på barne- tv? Det gikk veldig fint :-) Så nå øver jeg meg på stå alene uten å støtte meg til noe!

---- 
Sendt fra en
Sony Ericsson-
mobiltelefon

søndag 16. august 2009

På pusejakt...

















Se mamma! Jeg fant pusen under bordet! Hun ligger vist her og prøver å gjemme seg for meg, men jeg fant henne jeg :D

søndag 9. august 2009

Se mamma!!!

Se mamma! Pappa driver med noe... han har et kjekt apparat som det blinker av!

tirsdag 4. august 2009

Barnehagegutt

Da har jeg begynt i barnehagen igjen. Skulle egentlig starta igår, men jeg var syk i helga. Og da mente mamma og pappa at det var lurt at jeg var hjemme en ekstra dag. Men nå er det barnehagetid :)