onsdag 16. desember 2009

Gode pappa'n min!


Pappa er en tøysekopp! Men jeg er veldig glad i han. På bildet er vi på vei til barnehagen.

I morgen kveld skal jeg overnatte hos "tante" Gunn Mari. Det blir spennende! Jeg skal være der i to netter. Det blir første gang så lenge borte fra mamma og pappa. Men de skal til Oslo å se på onkel. Onkel kom nemlig helt til finalen i X-factor! Han er bare sååå flink, også har han så fine sanger.. liker veldig godt å høre på de altså. Må bare danse litt jeg da. Tror det blir veldig fint å treffe han i jula...da skal jeg prøve om jeg ikke får spillt litt på gitaren hans jeg også. 

torsdag 10. desember 2009

Juleshopping er såååå...........


Juleshopping er til å skjære grimaser av altså! Tror dere det er gøy å sitte i en handlevogn som en annen pakke eller?!?!

søndag 6. desember 2009

Juleønske


Denne ønsker jeg meg til jul! Den ser så morsom ut!

søndag 29. november 2009

Rødnesedagen!


I anledning rødnesedagen så har mamma og pappa kjøpt røde neser til oss alle sammen.
Ble jeg ikke fin kanskje???

Tror jeg skal prøve meg som klovn en dag... :)

lørdag 28. november 2009

Nisselue er rare greier..



Idag har mamma og pappa prøvd å få tatt bilde til julekortene. De ville at jeg skulle ha på meg en rød lue. Men det ville ikke jeg. Så det så! Mye mer spennende å se på den vel...



Jeg dro den av så fort jeg kunne...


Den var ganske rød og fin da egentlig :)



Men å sitte i ro i sofaen er kjedelig, så da måtte jeg finne på noe tull.


Stikke av! JAAA!!!!


Nei og nei! Mamma fanget meg, og nå kiler hun meg som straff. Hihihihihi



Var det sånn lua skulle være???

onsdag 4. november 2009

Går selv jeg.



Se, så stor jeg er. Nå går jeg deler av veien til barnehagen helt selv! Med sekken min på ryggen. Men.. det hender at andre ting på veien er mer interesant enn å følge etter pappa... som lekeplassen for eksempel ;)

Jeg trives i barnehagen. Har det kjempegøy ute, er veldig kjekt å leke i sandkassen. Kaster sand opp i lufta med spade. I dag hadde jeg klart å få sand helt ned i bleien min.. hihihi.. Også liker jeg godt å disse i barnehagen også.. og leke med de store ungene.. iallefall løpe etter de opp til det lille huset med utelekene, der er det en sånn kjekk benk. Den er så fin å sitte under altså!

Inne i barnehagen er det også masse kjekt å gjøre. De siste dagene nå så har jeg fått prøve å male litt. Gult og rødt er fine farger! Vannlek har vi også fått prøve litt, håper vi får gjøre mer av det. Jeg elsker vann!
Modell-leire lekte de store ungene med idag.. jeg fikk så vidt prøve jeg også, men da jeg ville spise den så fikk jeg ikke leke med den lengre.. :(
Ellers er det biler og duplo jeg leker mest med. Også briotogene da.

Mamma og pappa mener at jeg har fått meg et favoritt-kosedyr, nemlig Tussi. Vet ikke helt hva det er jeg, men det er veldig trygt å sovne når jeg holder rundt Tussi altså. Også er han så god og myk å kose med.

Mmmmmm smoothie



Mamma lagde jordbærsmoothie til seg og pappa... jeg ville smake jeg også!
Det var kjempegodt!!!!
Mamma måtte finne seg et eget sugerør, for jeg ville ikke gi slipp på det jeg fikk :)

fredag 30. oktober 2009

Elsker å disse!






Å disse er noe av det morsomste jeg vet! Det er like gøy hver gang, og jeg kan sitte der leeeenge. Kiler så morsomt i magen når de voksne gir meg litt fart altså.

onsdag 14. oktober 2009

Liten og sta


Og hjelp til å få maten inn i munnen er ikke noe stas. Vil gjøre selv!!!!!

Mat i håret


Middag er godt, men det er vanskelig å få maten inn i munnen med skje altså. Så det hender den havner på steder den ikke skal. På hodet mitt for eksempel. ;-)

Jeg har hatt besøk av mormor og morfar for noen dager siden. Det var gøy! De er morsomme å leke med. Også kosa vi oss masse sammen. Morfar leste masse bøker sammen med meg. Men jeg likte ikke at morfar dro hjem altså... heldigvis var mormor her noen dager til :) De fikk meg til å le så masse at jeg ble helt gele i beina og bare datt sammen på gulvet. Jeg gleder meg til jeg skal besøke de til jul!

søndag 27. september 2009

Leker med Duploboksen



Jeg er veldig glad i Duploen min. Men av og til er boksen den som er morsomst. Den kan brukes som hatt!! Viste dere det eller??

onsdag 16. september 2009

Se på meg da!


Jeg synes det er så kjekt å gå. Så nå går jeg hele tiden :-D ikke alltid like lett å holde balansen da men. Spesielt ikke når jeg snur meg for å se om pappa ser at jeg går..

fredag 11. september 2009

Mamma har glemt noe viktig....

Tenkt at mamma glemte å fortelle at jeg tok mine første steg alene 29. august! Nesten så jeg blir litt fornærmet altså...
Hver dag etterpå har jeg gått to tre fire skritt alene :D

Og i går ettermiddag gikk jeg over hele kjøkkengulvet helt alene! Det var veldig spennende, så jeg måtte le litt da jeg så at jeg klarte å nå frem til oppvaskmaskina på egne bein.. Også var jeg litt stolt da :D Men det var mamma og pappa også. Prøvde å gå samme ruten en gang til, men da begynte jeg å le for tidlig.. så da mista jeg balansen og datt rett på rumpa...

onsdag 2. september 2009

Naammm!!!!!!!!!!!






Endelig! TO dager etter bursdagen min fikk jeg endelig smake bløtkake. Det var kjempegodt altså! Pappa ga meg et stort stykke, og jeg spiste opp alt sammen :) Bringebærene var veldig gode, så jeg måtte få noen flere enn de som var på kakestykket mitt :P

De som kom og spiste kake sammen med meg var mormor, bestemor, bestefar, gammelonkel Vidar, Erik og tante Kjersti. Og mamma og pappa selvfølgelig. Masse fine gaver fikk jeg også, en fin sort puttekasse med treklosser, en bilgarasje med biler, flere biler, en ulldress, bukse og genser, en dobbel-cd med barnesanger. Tidligere har jeg fått et superkjekt ole brumm tog.

Gleder meg til neste bursdag jeg.. for kake var godt altså!


torsdag 27. august 2009

HURRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Se hva jeg har fått i bursdagsgave fra Helle, tremeningen min! En kjempe fin Tigergutt med knapper og lyd i! Den skal jeg leke masse med altså.


Mamma og pappa ville at jeg skulle ha på den fine krona som jeg fikk i barnehagen. Men jeg synes ikke den er noe gøy å ha på.. mye mer spennende med Tigergutt :)

Mamma og jeg var på helsestasjonen på 1-årskontroll idag. Jeg er nå 75 cm lang og 9820 gram. Også fikk jeg vaksine.. likte ikke det noe særlig, men glemte det fort fordi det er så masse spennende leker på helsestasjonen. Men like før vi skulle gå så datt jeg og slo panna i gulvet, så nå har jeg en blåflekk i panna ;) En stund etter vi kom hjem så oppdaga mamma og pappa at jeg hadde fått feber også, så jeg reagerer nok litt på vaksinen.

tirsdag 25. august 2009

Prøve noe nytt...

Tenkte jeg kunne prøve noe nytt i kveld. Hvorfor ikke stå å se på barne- tv? Det gikk veldig fint :-) Så nå øver jeg meg på stå alene uten å støtte meg til noe!

---- 
Sendt fra en
Sony Ericsson-
mobiltelefon

søndag 16. august 2009

På pusejakt...

















Se mamma! Jeg fant pusen under bordet! Hun ligger vist her og prøver å gjemme seg for meg, men jeg fant henne jeg :D

søndag 9. august 2009

Se mamma!!!

Se mamma! Pappa driver med noe... han har et kjekt apparat som det blinker av!

tirsdag 4. august 2009

Barnehagegutt

Da har jeg begynt i barnehagen igjen. Skulle egentlig starta igår, men jeg var syk i helga. Og da mente mamma og pappa at det var lurt at jeg var hjemme en ekstra dag. Men nå er det barnehagetid :)

tirsdag 28. juli 2009

Morgenfuglen!

Ikke noe i veien med humøret mitt etter en god natts søvn. Nå sover jeg stortsett hele natten, våkner bare om jeg blir kald eller veldig tørst... også sovner jeg fort igjen, når mamma eller pappa har lagt på meg dyna eller gitt meg vann.

fredag 17. juli 2009

Så spennende!

Støvsuger og slipemaskin samtidig! Morfar gjør så mye spennende altså! Må bare følge med på dette.... alt som lager lyd er gøy. Dess mer det brummer dess bedre er det.

tirsdag 7. juli 2009

SE HVA JEG KAN NÅ!!!!


Det er litt tungt, men kjempe gøy når jeg får det til. Mamma og pappa er ikke like glad for at jeg står i senga da... for de vil jeg skal ligge å sove der istedet for å stå.

fredag 3. juli 2009

Varmt!

Ble for varmt på soverommet mitt i kveld også... så da ble det bading i balje på verandaen en times tid. Greit å få kjølt seg ned litt, også er det jo så gøy med vann :)

Varm sommerkveld i Bergen

Med nesten 30 grader inne på soverommet mitt igår kveld fikk jeg ikke sove... så tilslutt tok mamma og pappa meg med ut på trilletur. Bildet er tatt like før klokken 23, og jeg er i knall humør :)

søndag 28. juni 2009

Gladgutten

Så deilig å være på stranda med mamma og pappa :-D

fredag 26. juni 2009

Nyter sommeren!

Med hatten på snei...

Liten luring

Herje med pappa er gøy!

lørdag 20. juni 2009

Navnefesten min!

14.juni 2009


Jeg ble sulten før seremonien startet, men mamma hadde med mat til meg :) Var litt vanskelig å spise da, var så masse spennende å se på der.


Der har jeg fått navneplaketten min! Pianomannen spilte Bæ, bæ lille lam til meg.

Var velig varmt der inne... så det var kjempe godt med vann da vi kom ut etterpå altså!

Godt med frisk luft!
Posted by Picasa
Her er jeg sammen med mormor, mamma og farmor Eva. Er vi ikke fine i bunadene våre?

Også sammen med farfar Olav, pappa og morfar. Den rosen var spennende, jeg klarte til og med å få smakt litt på den!


Alle besteforeldrene mine og meg.
Posted by Picasa

Også tok vi bussen hjem...



Det var deilig å få av den varme bunaden!
Posted by Picasa

torsdag 11. juni 2009

På grilling i barnehagen!

Men det var mest spennende å ta på sanda i sandkassen. Den forsvant jo bare mellom fingrene min hele tiden...

onsdag 10. juni 2009